udvozlo

HomeAdventure LogCharactersWiki MainClues

HomeAdventure LogCharactersWiki MainClues

Üdvözlet a Bankrot kalandozó csapat feljegyzései között!

Ez a csapat elszánt tiszta szívű hősökből áll akik nem tudnak helyesen írni, nadrág nélkül mászkálnak, rasszista poénokkal illetik a társaikat, nem viszik vissza a bérelt a lovaikat, két hetet töltenek az egyik megbizatásuk pincéjében, ezen felül félszerzeteket dobálnak kocsmákban, asztalokat törnek, ittas rendbontás miatt látogatják a városok tömlöceit, viszonylagos rendszerességgel fekszenek ki a harcmezőn majd látogatják az istenségeket feltámasztásért alkudozva amire amúgy sincs pénzük, goblinokat dobálnak veszélyes rúnákra, kereskedőket vernek át és varázslókat ijesztegnek hátulról. Ezenfelül komoly taktikákat dolgoznak ki majd fújnak visszavonulást, rabszolgáknak játsszák meg magukat aztán amikor rájönnek hogy ez nem is volt olyan jó ötlet fejvesztve menekülnek, duergár lányok lepedőit gyűrik össze, kedvelik a színesfémet, és most éppen sötétebb utakon járnak, mint szoktak… Szóval ezek a srácok nem azok a tipikus hősök. Ők ízig vérig elfek-sárkányfattyak-törpök-félszerzetek, és amit tesznek, saját kemény megfontolásukból teszik. Ne húzz ujjat velük, mert a végén még neked lendítenek egy zsinóron lógó követ.

A Kalandmesterük egy váltakozóan lágy- és keményszívű túlmotivált egyén, aki hol megkegyelmez életüknek, hol pedig rémálmok közé csöppenti hőseinket.


A csapat tagjai

(emberi ABC sorrendjében, mert amúgy ezen is összevesznének):

Falkrunn

Falkrun (Gandi, Ivan) – A törp harcos, aki nem szeret a múltjáról beszélni, de annál szivesebben hasítja ketté goblinok koponyáját hatalmas csatabárdjával

Myrzyne Kilval

Myrzyne Kilval (Balázs) – A rejtélyes drow nő, feszes bőr ruházatban, kezében nyílpuskával. Nem is kellett több hogy csatlakozhasson a csapathoz, ki kellett ejteni ajkain a szavakat “duergarokra vadászom”.
Medrash

Tickwick Sparkstealer (Tunyó) – Az ember varázsló aki Thunderspireben nőtt fel. Irhája épségét a többieknek köszönheti, akik a Bloodreaverektől mentették meg.

Falkrunn

Ursum Torrhen (Tunci) – A duergar sámán (vagy sármőr?), akinek idézett medvéjétől csak a pénz utáni vágya nagyobb.

VedranVedran (Dani) – Az elf rogue, aki szkeptikus és cinikus megjegyzései jócskán ellensúlyozzák javarészt ügyetlen célzását.

udvozlo

Bankrot pedjaster