thunderspire-tizenkettedik-nap

HomeAdventure LogCharactersWiki MainClues

HomeAdventure LogCharactersWiki MainCluesTizennyolcadik játékalkalom – Vérfürdő (26.11.2012 – Hétfő)

Mirtul 18. napja

Miután új napra ébredtünk, le kellett tolni azt a bizonyos aranynapsugár érlelte bódító nedüt, s hol máshol mint Rothar kocsmájában. Ahol is már a jól ismert arcok vártak bennünket Brug martalócainak személyében. Azaz majdnem..

A sötétebb sarokban feltűnik egy ismeretlen sötét arc. Olyan mintha Adrien Brody ülne a zongoránál, csak nem annyira kidolgozott felsőtesttel. Majd Fül is észre veszi a magában zsörtölődő emofrizurás lényt. S megszólítja. Aki a kérdés pillanatában elmeséli, inkább ledarálja egész történetét. Majd bemutatkozik mindannyiunknak, persze Fülön kívűl mindenki hűvösen fogadja a jövevényt. A neve Ioen Rashid, a sárkányok beképzelt hódolói közül, tehát Shadar Kai.


Fül lebeszél vele egy találkát, amikor szóba kerül a Bankrot csapata Ioen monológjából. Míg ő maga elad pár dolgot, közben Korel hasztalan próbál életmentő fiolákat szerezni egyre több tagot számláló társulatunknak. Hisz kifogyott a PÓSÖNGYÁR.

Majd összeszedjük Ioent a minotaurusz szobornál, s irány a tanyánk. Ahol Fül teljes egészében elmeséli kompániánk történetét a Myrzyne előtti időből, s így 2 új taggal bővül a gyilokgépezet. Az összes titkunk megosztása után nem maradt más hátra, mint próbára tenni ütőképességünket legújabb felállásunkban.


S szálljunk is tova a démoni kútba.

Rövid töprengés után, úgy döntünk, bekopogunk a következő ajtón. Mert általában csupa jóval végződnek az így kezdődő történetek. Új ajtó, új kihívás, s töménytelen vérszag…


Az ajtón túli panoráma 2 hatalmas vérrel teli medencéből, 2 kisebb minotauruszból és 2 hosszú tárgyból (melyek közül az egyik hosszabb és fényesebb) áll, melyeket 2 túlméretezett minotaurusz szobor (már megint) védelmezi robosztus méreteivel.. nem csak méreteivel.. jövünk rá a behatolás és trombocitatengeren átgázolás közepette.. Hisz a hirtelen betörő Fül és Myrzyne okozta hangokra a szobor feléjük fordul és irdalmatlanul hatalmasat hasít ostorával nemcsak a 2 betolakodóra, hanem az egész hittangyülekeztre s egy abban a pillanatban a medencéből felbukkanó démonra is, aminek köszönhetően mindannyian minduntalan kidőlünk.


Kóvályogva feltápászkodunk egyesével, s szinte mindenki egyet ért abban, h.a híres hunos-gerillás-menekülve gyilkot szórunk taktika lesz a legmegfelelőbb eme bronzmasinák ellen.. Fül amilyen iramban érkezett, olyan iramban távozik, míg Myrzyne nem egészen ismeri még eme taktikát s megpróbál a vérplazmából halált szórni.

Folyt.köv.


A Holtak Könyve – Tizennyolcadik játékalkalom
thunderspire-tizenkettedik-nap

Bankrot pedjaster