Siratófal

HomeAdventure LogCharactersWiki MainClues

HomeAdventure LogCharactersWiki MainClues


Az alábbi hősök már nincsenek az elők sorában, ám rájuk is emlékszünk néhány egyedi jellemvonásuk miatt.

MedrashVynzu (Csimbi) – Az elf varázsló, akinek acélgolyóit és megégetett kézfejeit kétségkívül megéneklik majd a bárdok, miután közel számtalan ellenfelet hatástalnított legendás scorching burstjével. Vynzut a portálhoz közeledve furcsa álmok és látomások gyötörték. Ezek az álmok akkor hágtak tetőfokukra amikor Kalarel szövetségre hívta. Vynzu követte Kalarel utasításait és megtett mindent hogy ellopja a kalandozóktól mindazt az időt, amire urának szüksége volt a rituálé befejezéséhez. Ám a végső összecsapás alkalmával Errich mellkason lőtte egykori bajtársát, így Vynzu álmai és Kalarel ígérete az enyészeté lettek.


WargharWar’ghar (Tunci) – A váltakozó beállítottságú sákányfattyú paladin, aki jelen pillanatban a csoport élén áll az ajtók berúgása, és a megfélemlített goblinok számában. War’ghar díszes pályafutása csúfos és gyors véget ért, amikor egy hatalmas szobor többször is lesúlyott rá roppant kardjával.MedrashG34R (Tunci) – A szótlan warforged harcos, aki vasmarokkal és elszánt léptekkel vet véget a környék minden fenyegetetésének.Errich

Errich (Pötyi) – A félszerzet ranger, aki a kocsmákban szájharmonikájával teszi imádat illetve közutálat tárgyává a csoportot.
Eme közkedvelt félszerzettel egy Phalagar végzett a Well Of Demons-ban. Sok mókát és kacagást vitt azok mindennapjaiban, akikkel együtt töltött idejét.


Siratófal

Bankrot pedjaster